Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #191043 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Zinek mistrz Godzina, data zdarzenia: 2014-08-08 tak jakoś kilka minut przed 23 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 1199899645 / 81.162.208.244 Uzasadnienie: Dostałem bana, screenów nie mam, na poprzednim serverze również miałem taką sytuacje. Nie wiem po co miałbym mieć wh skoro kupiłem premium ;/ prosiłbym o rozpisanie demka jeśli jest to mozliwe. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Sierpnia 2014 #191044 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 na to ip sa dwa aktywne bany jeżeli nie masz screenów co itak nie wiele da pozostaje zrobienie wlasnorecznie 100 reklam danego serwera wtedy otrzymasz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Sierpnia 2014 #191045 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 na to ip sa dwa aktywne bany jeżeli nie masz screenów co itak nie wiele da pozostaje zrobienie wlasnorecznie 100 reklam danego serwera wtedy otrzymasz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #191048 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 na to ip sa dwa aktywne bany jeżeli nie masz screenów co itak nie wiele da pozostaje zrobienie wlasnorecznie 100 reklam danego serwera wtedy otrzymasz UB A może rozpisanie demka coś da?;/ C:\Gry\Counter Strike 1.6\cstrike to może przez to nie zapisuje mi screenów? że jest w Gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Sierpnia 2014 #191052 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 po to sa robione ssy zeby je wstawic nawet jezeli ten ban zostanie zdjety pozostaje drugi aktywny na to ip wiec nie ma opcji na UB chyba ze zrobisz te reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Sierpnia 2014 #191053 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi