Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #191033 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: `RrR Godzina, data zdarzenia: tera Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: A więc powiem wam tyle iż admini nie odwiedzają forum oraz nie przeglądają tematów dotyczących unbana, gdyby przeglądali wiedzieli by iż pewne osoby sprawdzone raz drugi trzeci oraz dzisiąty są czyste więc za tym 11 i 12 też będą a napewno ja bo dla mnie gra na czitach jest dla frajerów:) nie po to tyle ćwicze csa żeby teraz dostawać bany, mniej płaczemy więcej gramy, i tak to co piszę jest zbędne bo waszym zadaniem w tej chwili jest dać mi tylko ub i sprawdzić ssy ale piszę tak z góry dla niektórych adminów. http://speedy.sh/bYSfE/cstrike.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Sierpnia 2014 #191035 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi