MultiPlayGames Napisano 8 Sierpnia 2014 #190985 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Nick: MultiPlayGames Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:3 lata Steam: NS Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/MultiPlayGames/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Jestem ogarnięty, Chciałbym pomóc serwerowi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 5 godzin Kontakt:jestem cały czas na ts albo na gg:51326482 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190987 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jestem na tak: + Doświadczony admin +Widzę go często na serwerze +Zgłasza cziterów na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Sierpnia 2014 #190997 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Witam, dzisiaj trafiłem do Twojego podania. Zobaczyłem, że starasz się o admina na COD 40k i szanuje to. Mam nadzieje, że spodoba się Tobie moja ocena, oraz przyjmiesz do wiadomości, to co o Tobie sądzę. Więc, zaczynam zakładać swoje zdania, do oceny Twojego podania. Zacznijmy od plusów, żeby osłodzić Ci to życie: + DObry admin, czasami ma odpały i banuje siebie sam, lecz lepsze to niż niewinnych graczy. + ma mikrofon, No to koniec plusów, zacznijmy teraz Ci dać nowe nędzne życie: - jest rudy, - ma zdecydowanie za duże ręce i klikając na b pisze przy okazji v i n, no niestety. - chłopak jest marzycielem, kiedyś się uczył latać i spadł na głowę, od tego czasu ma coś z banią i mu nie ufam od tego czasu, a nie sory, nie ufam Ci jak się dowiedziałem się że jesteś rudy - nie umie się sam skrytykować, uważa się za najlepszego i doskonałego. dobra, kończąc moją rozprawkę na Twój temat. Zdecydowanie jestem na TAK! Za to że ma popierdolone w bani jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #191063 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jestem na TAK Gram mało ale go znam Kultura Dzikus Mikro 193 godzinki super Da chłopak rade Pozdrawiam TiBlU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek4589 Napisano 9 Sierpnia 2014 #191166 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Jestem na Tak : Ale nie łam regulaminu -Często na serwerze -Myślę ze ogarnie -Mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 9 Sierpnia 2014 #191170 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 na tak +widuje go czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Sierpnia 2014 #191199 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi