Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190965 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Nick: Russkan Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 14 maj 2014 Czas spędzony na forum: 2d 8h 14m 58s Doświadczenie w ocenianiu: w skali 1-5 to 4 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie, ale szybko się uczę i dobrze to ogarnę Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, 2 razy na serwie i 2 razy nie słusznie Dlaczego Ty?: Często ostatnio przesiaduję na forum, chcę pomóc ubt w wypełnianiu swojej roboty. Często widzę tematy, których jeszcze nikt nie rozpatrzył, a ludzie chcą szybko wrócić do gry. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy, od 1-3h :3 Coś od siebie: Mam na imię Adam, kocham sport i komputery. Lubię zawierać nowe znajomości, świetnie dogaduję się z innymi, lubię pomagać różnym osobom, gdy mają jakiś problem. Nie lubię wdawać się w kłótnie, jeżeli ktoś się już kłóci to staram się go uspokoić i pogodzić z drugą osobą. Dobrze znam angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Sierpnia 2014 #190967 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 za chwile prześle pliki na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2014 #195046 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Odświeżam, jeżeli jest możliwość (demka zostały podesłane) daj je komuś z H@/S@, aby ocenili czy sobie poradziłeś. Jeżeli nie dostałeś plików od lukiego proszę, aby zostały podesłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195276 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196622 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi