Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190578 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: SPRT Godzina, data zdarzenia: 11.08.14r. godzina/ okolo 7 nie wiem dokladnie bo jestem nowy na serwie jak to sprawdzic Mapa: de_kabul STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 1627615929/ 79.110.207.254 Uzasadnienie: Dzis rano gralem w csa na mapie kabul. Bylo nan im dwoch takich kolesi co jeden mial aima a drugi wh dobra ale to nie oto chodzi. Aimer dostal bana a ten drugi zostal. Bieglem na bsa i zobaczylem na radarze (byl UAV) ze ktos jest za skrzynka wiec odrazu jak wybieglem to bania poszla. I ktos napisal ze mam niby wh i fighter wlepil mi ssy ktorych mi nie zrobiono podkreslam. Od wczoraj gram na tym serwie bo kolega mi go polecil i widze ze za nic bana mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 8 Sierpnia 2014 #190584 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Szukaj pliki o nazwie HalfLife00.tga itp. Tutaj masz poradnik jak znaleźć >[url=]http://multi-head.pl...zie-je-znale[/url]źć/ ss'y zostały zrobione na pewno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192204 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192205 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi