Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190413 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Pomoze mi ktos rozwiazac problem poniewaz ciagle jakis problem mam z wejsciem na server Teraz mam napisane, ze server w ogole nie jest aktywny jakby wylaczony a na stronce patrze 30 osob gra normlanie resetowalem router nie pomoglo probowalem w konsoli wpisac conect i ip serva, ale w ogole nie ma reakcji nic sie nie laduje. HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Sierpnia 2014 #190451 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Widocznie łączysz się z serwerem za często przy braku slotu odczekaj trochę problem powinien minąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Sierpnia 2014 #190465 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 czesto sa crashe serwerow wtedy nie mozesz wejsc a na stronie GT odswieza się co jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190818 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 GT odswieza sie co 10-15Minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Sierpnia 2014 #191148 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Gracza widziałem w grze wiec, chyba wszystko się naprawiło zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Sierpnia 2014 #191149 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi