Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190340 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Nick: alive Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): 1 rok na innej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 8 Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/al1ve%20iN%20tHA%20CLUB~~/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Dlaczego ja ? Nie bedę wam wazelinował prosty powód poranki niema adminów wiem że na aim się nie popisałem ale to dlatego że tam grało tak mało ludzi ze juz nie chciało mi sie mieć tam admina dajcie 2 szanse a nie przylepiacie metki. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Od rana do wieczora Kontakt:Steam mbx888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190344 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jestem na tak. duzo czasu na serwerze , mysle ze nalezy mu sie szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Sierpnia 2014 #190353 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 admina straciles za swoje podesjcie do banowania itd a nie przez maly czas na serwerze a watpie zebys przez kilka dni zrozumial swoj blad na chwile obecna zapomnij o adminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Sierpnia 2014 #190354 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi