Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #190011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Keisen a|K|a BGC Godzina, data zdarzenia: około 01:25 ~, 07.08.14r Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 37198538 / 77.255.48.191 Uzasadnienie: Witam, przed chwilą około 1:25 wszedłem na serwer ale gdyż na chwile poszedłem się odlać poszedłem na SPECA, wracam patrze, kicknelo mnie "ban" generalnie widzę, że dostałem bana przez pomyłkę, sprawdzałem nawet folder cs'a i rzeczywiście nie ma tam żadnych screenów. // btw. pierwszy raz wszedłem na serwer, nawet nikogo nie strzelilem jeszcze odrazu na speca wszedłem i ban Proszę o szybkie sprawdzenie logów/hltv i odbanowanie mnie, pozdrawiam. z konsoli --> [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Keisen a|K|a BGC [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37198538 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.255.48.191 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL [AMXBans] 'pozdro 600' got banned for '1 day'. Reason: 'Obrazasz' Keisen a|K|a BGC connected VR6 killed MemesiO with m4a1 Keisen a|K|a BGC is joining the Counter-Terrorist force Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2014 #190012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 /Double kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi