Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #190004 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:pozdro 600 Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Obrazasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:53442311' [AMXBans] Twoje IP: '89.239.121.225' [AMXBans] =============================================== wlodar timed out Uzasadnienie:Napisałem to tego "adminka" *DEAD* pozdro 600 : memsio klatki gownie Bo miał takie klatki że był w ziemi jak wyskakiwał z skądś. Chyba troche go poniosło że na 1 dzień dostałem bana? Mówił powiedzieć że go obraziłem to napisał bym sorry. Ktoś ma chyba niską samo ocenę. Nawet nie było ostrzeżenia kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2014 #190005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Admin Memesio ma 24h na wstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Sierpnia 2014 #190007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Po co dowody?Zbanowany sam się przyznał do swojej wysokiej kultury. Ban jak najbardziej słuszny. Chamstwa na serwerach nie tolerujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Sierpnia 2014 #190008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi