Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189872 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Arcziiiii Godzina, data zdarzenia:18:35 Mapa:de dust 2 STEAM_ID / IP:84.85.131.3 Uzasadnienie: Wszedłem na serwer 2 raz bo miałem laga i po 30 sek dostałęm bana nawet nie mam skrinów zrobionych tak wiec nie rozumien nawet na jakiej podstawie go dostałem i jak mam sie teraz odwołąc.... w consoli mam takie cos ::: Privileges set BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 277 bin/TrackerUI.DLL ???????? ???? ????????! Arcziiiii connected Arcziiiii is joining the Counter-Terrorist force PTB: You have been auto-assigned... wiadro ? (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] fanman is joining the Terrorist force wiadro ? (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Arczi 00777 [AMXBans] Reason : ' wh ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 84.85.131.3 ' [AMXBans] =============================================== Belchatowski GKS died NYNEK / KK24 / MTK : zaboca jeszcze JEDNO slowo! Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2014 #189879 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 28 lipca na ten nick Arczi 00777 i na Twoje ip został nałożony ban.. UB nie będzie, ponieważ ip to samo i nicki podobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2014 #189881 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi