Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189652 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: klaudiusz Godzina, data zdarzenia: 29min 0h Mapa: zm_inferno STEAM_ID / IP:80.72.40.110:27032 Uzasadnienie: powiedziałem cześć urzytkownikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189656 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Przedstaw jakiś dowod coś konkretniej czemu miałbyś dostać ub / dlaczego ban nieprawidłowy Admin Guyver proszony o wypowiedz admin ma na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 7 Sierpnia 2014 #190121 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam.Klaudiusz niunia co do Ciebie to mam wiele zastrzeżeń.Ile razy mam tłumaczyć że używanie mikrofonu bez mutacji skutkuje banem? Ile raz mam prosić abyś go nie używał ?.Tłumaczyłem Tobie na serwerze co to znaczy mutacja a jej brak ale widzę że dalej nie kminisz tego.Może czas najwyższy wziąść się za siebie ? :)Ban jak najbardziej słuszny u mnie nie ma takiej opcji aby gracz dostał ode mnie bana niezasłużonego.Pozdrawiam robaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Sierpnia 2014 #190125 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Wyjaśnione więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Sierpnia 2014 #190126 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi