Grubaseek Napisano 5 Sierpnia 2014 #189458 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Grubaseek Godzina, data zdarzenia: 22:50 5 Sierpnia 2014 Mapa:de_dust2002 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:48325923 Uzasadnienie: Dostałem bana za rzekome txt... Gdzie odbiłem się ninja od txt po zakonczeniu rundy i spadłem na respa [Nie oddałem nawet Strzału bowiem wszyscy przeciwnicy DEAD], nowa runda a tu ban na 30 m in txt od admina którego widzę 1 raz na oczy i ban nie za txt był tylko coś nie poszło i wciry ktoś dostawał... Oby tak dalej.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: xMentor^^x [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:48325923' [AMXBans] Twoje IP: '37.7.113.136' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189464 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jeżeli byłeś na txt to ban prawidłowy admin mogl zobaczyć cie tylko przez sekunde i pomyslec ze tam siedziales.... to mogła być prowokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189465 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi