Jasiek Napisano 5 Sierpnia 2014 #189290 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Jasiek Godzina, data zdarzenia: 14:30 okolo 05.08.14 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jasiek [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 35853322 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.159.139.119 ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: A wiec nie wiem co sie stało,grałem sobie spokojnie gram gram mam staty 10:0 bodajże i nagle skanuje na B i Automatycznie gdy skanuje zacina mi sie cały cs myslalem ze to przez neta bo mialem tak wiele razy, Dobra zresetowalem cs i kolega na steam mi pisze ze dostalem SS to wchodze na serwa upewnic sie czy mam bana i jak sie okazało MAM dobra pomyślałem szukam tych SS Dysk(E)>Pliki Programów(x86)>Steam>SteamApps>common>Half-Life>cstrike i tu szukam we wszystkich all folderach i nie mam żadnych SS ;/ O jedyne co bym prosil to lookniecie demka oraz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Sierpnia 2014 #189293 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ss'y robią się automatycznie. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ tutaj masz poradnik jak znaleźć. Szukaj plików o nazwie Halflife00.tga itd. Jeżeli to nie pomoże spróbuj za pomocą programu IrfanView. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor #189297 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Pod nazwa Halfflife00. ... mam tylko 2 pliki nw wgl co to jest http://speedy.sh/9dQzf/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Sierpnia 2014 #189298 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Podałem tylko przykład ss nazywają się po kolei Halflife00.tga Halflife01.tga Halflife02.tga Halflife03.tga Halflife04.tga takie ss'y szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Marcisz Napisano 5 Sierpnia 2014 #189299 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 JA MOGE SIE WSTAWIC ZA KOLEGA, I RECZE SWOIM STEAMEM ZE NIC CHLOP NIE ODPALA, A CO DO SSOW, TO JUZ 2 OSOBY MI MOWI ZE NIE MOGA ICH ZNALESC SAM MIALEM TAKIE PRZYPADKI, ZE GRACZ PISZAC O UB UMOTOWYWOWAL TO TYM IZ NIE POSIADA OWYCH SSOW A WIEC, JEZELI MOGE COS DORADZIC, TO 3 SPOSOBY ZE BY TA SPRAWE WYJASNIC 1. ADMIN BANUJACY, NIE WIEM JAK TU JEST, ALE Z WLASNEJ AUTOPSJI WIEM ZE JAK ADMIN BANUJE GRACZA PRZEZ amx_ssbanmenu TO TEZ POWINIEN MIEC TE SSY 2. TO LUKNAC DEMKO 3. ZAUFAC I DAC UB NIC MI NIE IDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor #189300 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 EvO szukalem o tej nazwie i znalazłem tylko te 2 ... Wiec nw o co chodzi a Demko nie mozna looknac ? Gram tu dosc długo oto moj GT : http://www.gametracker.com/player/Jasiek/80.72.43.106:27027/ Nigdy nie bylo ze mna problemów ... Byłem juz sprawdzany SS szukałem i nie znalazłem .. Prosze aby ktoś z Ogarnietych ludzi looknał moje demko i ocenił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Marcisz Napisano 5 Sierpnia 2014 #189331 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 nie slyszales nie ma ssow demo zobaczcie, lenie :bad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Marcisz Napisano 5 Sierpnia 2014 #189332 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A TY ROZOWY, TO SOBIE MODY POUCZAJ, DZIEKUJE, I DOWIDZENIA BO COS CZUJE, OSTRO TAM SIE CISNIENIUJA :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189340 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Zamykam aby uniknąć dalszego spamu, jeśli zbanowany raczy się wrzucić ssy zapraszam pw i otworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Sierpnia 2014 #189812 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Czas na wrzucenie ss'ów minął, pozostaje 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Sierpnia 2014 #189813 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi