Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188912 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: B2k ' THEREALneeq Godzina, data zdarzenia: 18:23 / 4.08.2014 Mapa: Inferno STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:91719430 Uzasadnienie: Admin zbanowal mnie po mojej 2 rundzie, za aimskrypty na steamie (czaisz to) HAAHH. No, ale chcialem Wam powiedziec, ze macie udanych adminow.. HAHAHAHAH A tak wgl to dzieciak nawet SS'ow nie zrobil to sam je zrobilem, przepraszam, ze tak powiem, ale admin to musial byc jakis gracz w wieku przedgimbazialnym. A jesli mam "Aimscript" to prosze usun Counter-strika i graj w skrable z rodzina https://www.mediafire.com/?1y7mgtlitnedcdb -Pozdrawiam, neeq i jego aimscript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Sierpnia 2014 #188915 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zostałeś zbanowany przez plugin, który jest n a serwerze, ostatnimi czasy coś z nim jest nie tak.. Dostajesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Sierpnia 2014 #188916 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi