Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188896 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zapomniałem dodać nicka do tematu - gr@m n@ kod@ch [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:13758117' [AMXBans] Twoje IP: '95.160.107.145' [AMXBans] =============================================== Dostałem dzisiaj kolejnego bana od jakiegoś admina, który nawet nie raczył zrobić ss-ów. Rozumiem, że tym razem jest demo... Przykre, że gdy jakieś dzieci z ns-a piszą, że mam wh to admini dają od razu bana zamiast pooglądać chwilę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188903 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Admin Znowu laguje:/ proszony o dowód w postaci demka. Z góry sorki Rozq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 4 Sierpnia 2014 #188905 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Pisałem do ananasa, na grze że czyste i wstyd trochę. Ewidentnie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 4 Sierpnia 2014 #188906 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ub dałem, ale tematu nie zamkne bo zly dzial;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188907 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Dzięki Panowie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 4 Sierpnia 2014 #188908 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Nikt nie pisał że miałeś wh, myślałem że masz aima, przejrzałem demo i wstyd:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Sierpnia 2014 #188910 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Admin się wypowiedział, ub już jest myślę, że temat można zamknąć, a Ty astroe nie pisz posta pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Sierpnia 2014 #188911 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi