Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188890 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Nick: Z@GUM*^^ Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): 4 lata na jednym servie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/semcio92/ ( tego nigdy nie bylo ) wiec nie czaje -,- Dlaczego TY .!: Mało adminów , oraz żadko wchodzą a zbyt dużo cziterów , i utrudniają grę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od możliwego czasu Kontakt: - gg 39787614 -skype semenay123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188894 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Na neutral: -Nadrób godziny i będzie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188917 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja jestem na nie, tym nawet nie wszedłeś na serwer kolego. 0 czasu na game tracku, więc jakim prawem smiesz mówić, że admini nie grają? Ja ostatnio cały czas siedzę na codzie i ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #183817 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jestem na wielkie NIE ! ! ! nawet godzinki na tym serwerze nie masz przegranych ... a admini siedza prawie ciagle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Sierpnia 2014 #188925 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Sierpnia 2014 #188926 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi