Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188695 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak będzie jakiś admin na CoD 201 lvl to niech zbanuje za txt a tu mamy screen. +Crusom. +Prokoxu. - Nicki na CoD 201 lvl#2 którzy kampili na TxT. +Lol.l.-był też. Nie zrobiłem takich screen bo byłem w TT i bym padł ale mam dowody i niektórzy z TT potwierdzą ze byli na txt i nie wykonywali celów mapy pakę rozbroić. To są kamy jakie możecie tu zobaczyć dobijali perki duch kapitana i wchodzili na txt po mojej prawej stronie tam kampili i zabijali bo ja wszedłem i wygrywaliśmy i tak się zdenerwowali że kampili na txt większość ale nie pamiętam nicków tych trzech zdążyłem wyłapać. Proszę żeby admin się wstawił na serwer i zbanował mózgów którzy kamili na TxT. [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188701 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Należy im się ban ale nie perm... na jakieś 30min - 1h można im dać może się następnym razem zastanowią zanim będą po txt chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Sierpnia 2014 #188782 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Bez IP nie nagrodzimy ich. Wklej, a dostaną karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188877 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Od kiedy skrzynki to TXT.? Na dwóch SSach widać tylko jednego gracza, który znajduje się na TXT, a nie masz jego nicku ani IP, więc nawet z dowodami nic nie zdziałasz w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi