Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188561 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Moje pytanie dotyczy chęci zmiany radaru na inny, ponieważ ten stary już mi się znudził. Czy będzie to zgodne z zasadami serwera? Chcę go dać na steam. Będę pobierał z tej strony: http://cs.gamebanana.com/sprites/cats/108?mid=SubmissionsList&vl[sort]=desc&vl[order]=downloads&vl[filters][age]=all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188565 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Radar to radar to nie przeszkadza bo radar i tak ci pokazuje Team i pakę gdzie leży ;p on w niczym nie pomaga. Dla mnie można radar zmieniać ;p bo to jest models który nic nie daje tylko inny wygląd ;p [align=center]Pomogłem daj "+" [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 3 Sierpnia 2014 #188585 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Jak dla mnie obojętne jest to jak wygląda radar, zbędna jest jego zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188590 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A czytałeś regulamin? chyba nie ma nic na ten temat to raczej mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Sierpnia 2014 #188600 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Możesz zmienić, jaki macie radar średnio nas interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Sierpnia 2014 #188601 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi