maciul Napisano 3 Sierpnia 2014 #188401 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia:17:45 Nick admina/gracza, który zawinił:zdaje się że syjon Świadkowie: Mavers, wsk 175, killyoou, aha bardzo fajnie miałem bardzo dobry wynik 50/13 prawie maversa zabiłem ale inny gracz mi go zabrał to napisałem do niego kurw** nie kradnij sekunde później ban za kulture , naprawde bardzo fajnie po prostu super admin zdaje mi sie że: syjon ale nie jestem pewny zróbcie coś z tym prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Sierpnia 2014 #188405 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 nie pierwszy twój ban za kulture wiec zostaje aczkolwiek piszesz to w dziale skargi wiec na czym ona polega ? to że admin pilnuje porządku czy w czym problem ?(jakies dowody) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 3 Sierpnia 2014 #188408 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 zaraz wstawie zrzuty ekranu prosze o 5 min http://speedy.sh/jSxyd/screenshots.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Sierpnia 2014 #188416 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Panuj nad emocjami. Każdy kolejny brak kultury w twoim wykonaniu będzie nagradzany bardziej okazale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Sierpnia 2014 #188417 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi