kox kox kox Napisano 10 Lutego 2016 #396348 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dzisiaj mam problem z serwerem co mod 200 jak wpisuje ip nie wyszukuje mi go pisze not respolding albo wogule go nie pokazuje a jak go znajdzie to zagram 1 mape i znowu jest ten sam problem a z innymi serwerami tak nie mam prosze o szybka pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Lutego 2016 #396359 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Nie wchodź na niego przez jakiś czas to samo przejdzie. Pewnie ban za flood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 10 Lutego 2016 #396382 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi