Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188297 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: mastah Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcie Mapa: jw STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:3914691 Uzasadnienie: nie grałem z tydzień, dzisiaj wchodzę i widzę że mam bana na servery ... zostałem zbanowany ... czy aby napewno to byłem ja ? proszę oweryfikację IP oraz steam - mojego tym razem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Sierpnia 2014 #188302 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 IP i SID są czyste, aczkolwiek na nick masz bana ze wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Sierpnia 2014 #188303 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Wczoraj dostałeś bana od admina Roben zapraszam go z dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188305 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 rozumiem, ok jeżeli ban na nick to wszystko jest dla mnie jazne, myślałem że ban na steam albo na IP a to by było niemożliwe ..... jeżeli na nick to znaczy tylko jedno że to nie był mój mastah ale durnota ban na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 3 Sierpnia 2014 #188320 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Dowodów nie mam aczkolwiek na tym nicku grał multicheat bo razem z jar|luki walczyliśmy wczoraj wiec może dlatego jest ban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Sierpnia 2014 #188333 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Gdybyś nadal nie mógł wejść, zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Sierpnia 2014 #188334 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi