Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188241 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Mam propozycję co do tego perku - na serwer wgrany jest model autokampy CT, a perk ten dodaje autokampę z T. Możnaby zmienić tą od terrorystów na tą z CT, albo wgrać model do autokampy TT. Taka mała zmiana, a cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188685 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ale autokampa TT jest to samo jak CT tylko różni się kolorem i wyglądem to nie ma różnicy czy ta autokampa czy ta ;p Dla mnie jest jasne nie trzeba zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188873 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Autokampy biją (średnio) po tyle samo DMG, więc ta zmiana nie będzie konieczna. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188940 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Po 1. Autokampa CT ma o 10 wiecej ammo w magazynku. Po 2. Nie trzeba by było wgrywać nowego modelu na serwer, bo model CT już jest. Albo po prostu wgrać model TT i zrobić coś z taką CT np. do jakiejś klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Sierpnia 2014 #191156 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Propozycja zbędna nie ma co dodatkowo obciążać serwera te autokampy prawie niczym się nie różnią ,po za tym rzadko są one używane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Sierpnia 2014 #191157 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi