Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188075 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:WierzbiiGra Godzina, data zdarzenia:nie wiem kiedy bana otrzymałem podczas mojej nie obecności Mapa:nie wiem STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 1 : 3757820 Uzasadnienie:Grałem sprawadzałem cziterów no i dostałem bana nie wiem kiedy od jar|luki za wh co jest śmieszne trochę wchodzę dziś na server bo kolega mówi że jakiś cziter jest powiedział żebym go sprawdził to wchodzę i patrze wh nie powiem trochę sie pośmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188060 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 WierzbiiGra prawie jedyny admin z cod-mod 200 #2 który długo siedział ogarniał i dostał bana. Trochę nie mogę w to uwierzyć ze je miał ale okej nie będę podważał woli admina... Jeśli mogę to sam bym chciał zobaczyć jakiś dowód na to bardzo mnie to zaciekawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Sierpnia 2014 #188079 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 http://speedy.sh/ZunFX/wierzba.rar proszę Cię bardzo był temat na Ciebie przeniesiony do działu, który nie widziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188081 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 mógłbyś dać linka do tego działu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Sierpnia 2014 #188083 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Tylko Ci co mają uprawnienia mogą go zobaczyć. Podałem tam Twoje demko, tyle Ci wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188090 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 aha spoko tylko wiesz my gadamy na ts3 i nie raz sobie podpowiadamy no ale dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188091 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 akurat siedzieliśmy w 5 u mnie na kanale i sobie podpowiadamy ale spk tak po za tym widzisz 3 osoby jest godzina 18:30 normalnie było po 14 nie ma żadnego admina no i się odpalają ja grałem całymi dniami a ten server zasługuje na ogarnięcie go z cziterów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188100 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 mogę wam powiedzieć szczerze jak nie miałem admina grałem na wh pare razy ale na adminie nawet o tym nie pomyślałem prawda jest taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Sierpnia 2014 #188103 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 ub 100 reklam a pisząc ze sie u nas odpalales nie pomogles sobie kompletnie a tlumaczenie siedzimy na ts podpowiadamy prosze Cie takie samo oszustwo jak wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Sierpnia 2014 #188104 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi