Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188058 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick:Meritum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188077 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Proponuję perma dla tego użytkownia, zarówno na forum jak i na serwie. Powód ? Kolejna podszywka, czyli gracz który chce mieć admina na serwie, wyszukuje sobie jakiś nick z GT który ma dużo przegranych godzin i nie jest aktywny i się pod niego podszywa. Prawdziwy Meritum ma inne konto na forum i inne STEAM ID - http://multi-head.pl/topic/18436-meritum-nr-3 Widziałem już podszywkę Th4r'a i lagi (mój nick na którym jakiś czas temu grałem), a każdy chyba pamięta sytuację z graczem .M3RO UPDATE: teraz edytował swojego posta i usunął SID'a, ale na szczęscie zapisałem STEAM_0:1:6371741 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Sierpnia 2014 #188088 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ban na forumi kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi