JedziemzKoksem Napisano 10 Lutego 2016 #396300 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Nick: JedziemzKoksem Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 01 grudnia 2015 Czas spędzony na forum: 2d 10h 1m Doświadczenie w ocenianiu:Ciężko stwierdzic, mam nadzieje że dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Narazie jeszcze nie i mam nadzieje ze to bedzie ten pierwszy raz. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: NIe Dlaczego Ty?:Myślę że przyda sie wam pomoc a ja mam sporo wolnego czasu i mam nadzieje że bede pomocny. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: od 2 do max 3 Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) TAK Coś od siebie: Szybko sie ucze,jestem bezkonfliktowy i pomocny dlatego chce pomoc takze wam na forum Tak jestem gotowy podjąc się tego, myślę że dam rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2016 #396324 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Zasadnicze pytanie... Czy obligujesz sie do oceny demek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Lutego 2016 #396528 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Lutego 2016 #396701 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi