Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187269 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Hej! Po co ruszac cos co dobrze dzialalo? ale pokolei: a) runda na noze - nie ma odliczania do konca b) beznadziejne nuty disco polowe c) fajne byly kiedys asysty d) brak spadochronu e) brak dzwiekow po zabiciu w glowe, z noza, kilku pod rzad f) najwazniejsze to brak map (granych jest z 10), propozycje juz byly co do map wiec nie bede pisal o jakie chodzi generalnie prosze o zrobienie serwera na wzor only dd2 tylko z wieksza iloscia plansz, powiedzmy tak ze 30. Dziekuje za uwage i milego dnia jesli kogos urazil tytul to przepraszam ale CHODZI MI TYLKO O PRZYWROCENIE DAWNEGO KLIMATU BO SIE ZROBILO SLABO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187273 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Też ubolewam nad: astystą i spadochronem, zaraz ktoś napisze, że to 4FUN, bo tak już się przyjęło.. Co do nut to myślę, że bardzo dobrze, że jest tak to zrobione, nie wszyscy słuchają jednakowych piosenek, każdy może znajdzie coś dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189019 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ja też myślę że asysty i spadochron mogły by wrócić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi