Grubaseek Napisano 1 Sierpnia 2014 #187247 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nick:Grubaseek Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre-Bardzo Dobre (jestem adminem na cod mod+dm) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: 7-8 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Grubaseek&Search=Search Dlaczego TY .!: Czasami w nocy lub nad ranem brak admina, wiec jestem aadmini się nie rozdwoją kiedy biega kilka odpalów chętnie pomogę/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 godziny minimum Kontakt: Steam Forever Alone-Grubaseek Ps. Jeżeli jakieś pytania proszę pytać :] Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187251 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie masz wymaganych 50h. to tak na począte Wiesz o tym ze Multi-Admin jest płatny? Tak Ogólnie daje Neutral daj się bardzej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187253 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jestę na tak aktywny i spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187255 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 morderca on ma 50h. a co do podania jestem tego samego zdania co morderca. wbij czasem na TS3. daj sie poznac bo gra na serwerze to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubaseek Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor #187256 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie masz wymaganych 50h. to tak na począte Wiesz o tym ze Multi-Admin jest płatny? Tak Ogólnie daje Neutral daj się bardzej poznać Pieniądze najmniejszy problem, a z tym ts co do postu CHAMPONA to hasła na kanał i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Sierpnia 2014 #187262 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: -Aktywny -Miły -Kulturalny Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187441 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Na tak -ogar -widać często -często na steam -spoko koleś Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187465 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Moze byc oagrniety i fajnie sie z nim gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187628 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja jestem na TAK, widuje go na serwerze i ogarnia, ale zdajesz sobie sprawę, że Multi admin jest płatny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187761 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Wogole cie nie znam tak jak mowia wbijaj na ts'a pogadamy i gites ;D Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188026 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Jestem na Nie dlaczego : +Nie masz 50h. +Nie znam ciebie. +Nie wiem czy sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubaseek Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor #188076 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Jestem na Nie dlaczego : +Nie masz 50h. +Nie znam ciebie. +Nie wiem czy sobie poradzisz. Jestem na Nie dlaczego : +Nie masz 50h. +Nie znam ciebie. +Nie wiem czy sobie poradzisz. Widzę kolega nawet 3 minut życia nie poświęcił żeby w GameTrackeraa wejść... Zastanów się co piszesz i co pisały osoby przed tobą. Chyba ja nie widziałem Ciebie na Codach tego serwera atak nawiasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188085 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Grubassek chłopak zaczął dzisiaj u nas grać i myśli że po 2 minutach gry z daną osobą jest wiarygodny . a dla beki wpisałem jego nick http://www.gametracker.com/player/BosQ%20%7C%20%3C%20Tomasz%20%3E/80.72.40.110:27008/. masz ledwo ponad 4 przegrane. Jego posty powinny nie być liczone. BosQ jesteś zabawny. Poza tym wszystko dzisiaj nabijane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188171 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Przepraszam ze tutaj pisze drugi raz ale czaponie... Koleega bosq zmienil nick a gra tutaj dluzej niz ty skoro nie wiesz to nieudawaj inteligetnego bo Ci to nie wychodzi :3 probojesz kazdego ostatnio osmieszyc lub cos podobnego a wychodzi na to ze jestes poprostu dzieciakiem ktory nic nie wie i wypisuje glupoty.... I sam osmiesza wlasna osobe :33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188766 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 - Nie masz 50h - Nie ogarniasz za bardzo gry - Przeklinasz - Lamiesz regulamin NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188713 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jestem na TAK : *przegrane 50h *aktywny w miare na forum *Spełnia Wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Sierpnia 2014 #188815 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie:Daj się lepiej poznać , odrób warna na forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi