SalamandeR Napisano 10 Lutego 2016 #396247 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Nick cheat'era: SlepyGaming Godzina, data zdarzenia: godz. 11:45 Mapa: css_inferno Serwer: CS:GO#1 Link do demka: http://www100.zippyshare.com/v/CqQybxas/file.html STEAM_ID/IP cheat'era: STEAM_2:0:1613575276 83.9.225.104 Uzasadnienie: 16:57-17:02 - Pewnie biegnie przez środek na nożu. 17:02 - Sprawdza prawą stronę, następnie lewą stronę jedzie po modelu ( co prawda po wychyleniu widział wystającą lufę) 17:17 - no no dobre ma info. 17:41-17:44 - Znów pewnie biegnie przez środek na nożu. 17:45 - Nie sprawdza prawej strony, lewą stronę siłą rzeczy sprawdza ponieważ wie że przeciwnik jest na respie ct. 17:50 - Pięknie jedzie po modelu. 18:14-18:17 - Widzimy kompletnie inne zachowanie gracza już nie biegnie z nożem, ponieważ wie że przeciwnik za chwilę będzie wychylał. 18:22 - znów jedzie po modelu. Ps. Taka mała uwaga do admina @@Sosya, który otrzymał wiadomości na u@ ale nie raczył wejść na spect i sprawdzić gracza tylko postanowił dalej sobie grać.( po 3 rundach opuścił serwer)...Nie będę pisał skarg bo szkoda mi czasu:D... Proszę tylko aby admin odwiedził ten temat. W przypadku gdy gracz ma wh prosimy o rozpisanie demka, podanie czasów podejrzanych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 10 Lutego 2016 #396285 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Potwierdzam grałem wtedy i gracz coś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 10 Lutego 2016 #396362 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Przepraszam że się wtrące ale sytuacja znowu się powtarza... Od godziny 14 cztery osoby z UBT zaglądały do tematu i serio nikt nie miał "ochoty" zbanować typa? Wczoraj też było to samo... Od 21 do 23 trzy osoby z UBT oglądały temat i dopiero Silverka o 11 rano zbanowała typa. Dodam że koleś grał cały czas kiedy wszedłem na serwer po 23. Żeby nie być gołosłownym dorzucam ssy: SS z przed chwili gdzie widać on-line kilka osób z UBT http://www26.zippyshare.com/v/L865pSo5/file.html SS z wczoraj godzina 23 http://www26.zippyshare.com/v/NqySt2dE/file.html Możecie dać ostrzeżenie albo coś w ten deseń ale skoro zgłaszaliście się na to stanowisko to nie odwalajcie czegoś takiego... Jak nie chce Wam się sprawdzać demek to zrezygnujcie i tyle. Sorry ale musiałem to napisać. PS. Nie chce robić gównoburzy tylko niech niektórzy sobie przemyślą niektóre sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 10 Lutego 2016 #396364 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 //Chiter zbanowany. Dziękujemy za zgłoszenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 10 Lutego 2016 #396365 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi