Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #186933 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Nick : Do you need headshot ? Data ( Od kiedy do kiedy ) : ten tydzień który mija + przyszły z wyłączeniem weekendów. Powód : Jakiś czas temu zakładałem temat z nieobecnością w weekendy z powodu pracy. Teraz zmieniłem pracę i dali mi 2 tygodnie nocek w zastępstwie za urlopy pracowników. Wiadomo jak to po nocy... sen do popołudnia, potem załatwi się parę spraw i znów praca, więc na grę mało czasu. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2014 #186936 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Zrozumiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2014 #186937 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi