Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #183853 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: Head Shot w bebechy Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Nadal nie rozumiem jak mogę mieć 2 aktywne bany. Jak dostałem już 1 bana to jak na tym samym ip moge dostać drugiego? przecież na serwer z zbanowanym ip nie wbije a ip nie mogę zmienić bo mam radiówke. Jak coś wczoraj zrobiłem reklamy i dostałem ub. Proszę tylko o nie odsyłanie mnie do tematu z ss'ami w którym jest napisane że mam 2 aktywne bany i uważanie to za powód. Czekam na odp kogoś ogarniętego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Lipca 2014 #186606 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 wczesniejszy ban zdjety pozostaja screeny z dnia dzisiejszego a to juz w dziale z odwolaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Lipca 2014 #186607 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi