Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #186539 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nick:Pikers Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadam byłem adminem na serwerach : zabijaka.pl Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: gram ponad 5 lat Steam:brak Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie wiem jak się wstawia bo nie wiem jak sprawdzić myślę ze duzo poniewaz gram około 2 tygodnie kilka godzin dziennie Dlaczego TY .!: uważam ze serwer potrzebuje admina który moze byc cały czas na grze , wczoraj grałem od 20- 23 i cały czas były miny w przejściu , aim , wh posiadali gracze np : łysy jestem w stanie grać często i dawać bany/upomnienia ludzią przez których nie da się grać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dziennie 7-8 godzin Kontakt: nr telefonu mogę podać w razie potrzeby moge wejsc w każdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 30 Lipca 2014 #186545 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Jestem na Nie Nie masz steam Reklamujesz inną sieć piszesz, że niby masz 16 lat, w cs grasz 5 lat, znajomość AMX 9 i nie umiesz sprawdzić ile masz przegranych godzin na serwerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #186550 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Już dawno przestałem grać na zabijaka.pl Nie mam steama bo mi nie potrzebny tak mam 16 przez mikro na serwie to chyba słychać nie umiem sprawdzić bo niedawno zacząłem grać na waszym serwie za to jetem aktywny i sprawwiedlywy Jestem właśnie na serwie i z 10 stawia mine na przejściu na dusie :0 ' pozdrawiam Pikers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #186554 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 http://www.gametracker.com/player/Pikers/80.72.40.110:27027/ Proszę bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 30 Lipca 2014 #186555 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 na tak (na okres próbny) + wiek + potrzebni admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 31 Lipca 2014 #187069 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera na okres próbny wynoszący 2 tygodnie . Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi