Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186357 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nick: OdPaLaJ Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem):bylem adminem na 1 serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam: non steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/OdPaLaJ/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: bo gram dość dużo na tym serwerze i rzadko kiedy są admini a gdy ich nie ma najczesciej graja cheatery na aimie lub wh co przeszkadza w normalnej grze non stop miny w przejsciu przed drabina na drabinie na schodach chcialbym temu wszystkiemu zapobiedz i mysle ze serwer by na tym zyskał gdyż nie odchodzili by uczciwi gracze przez tych nieuczciwych. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 12 godzin Kontakt: wiadomosc na MULTI HEAD do OdPaLaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Lipca 2014 #186363 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak steam Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 30 Lipca 2014 #186556 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 podobnie jak u innych jestem na tak (na okres probny) +wiek +mało adminów zmieniam zdanie: jestem na wielkie nie -obraża nie rób spamu bo masz opcje edytuj. gdybyś zgłosił na u@ cziterów czy co Ty tam chciałeś sprawa wyglądałaby inaczej. skąd mam wiedzieć o kogo Ci chodzi?... skoro nie jestem dobrym adminem napisz skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #183831 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 moze stad ze wszyscy pisza mowia ze szotgun ma aima i ze klada miny w przejsciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #183835 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 podobnie jak u innych jestem na tak (na okres probny) +wiek +mało adminów zmieniam zdanie: jestem na wielkie nie -obraża nie jesteś dobrym adminem. ktos miał nagrać chyba na YT nie prawdasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187346 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jestem na Nie: -obraża innych graczy -nie widze cię od 3 dni na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187359 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja również na NIE. edit. Obraza innych graczy tak jak up oraz bezsensowne nabijanie postów, przykład : http://multi-head.pl/topic/36536-ktos-sie-podszywa-pod-graczy-z-top15-i-pod-admin%C3%B3w/#entry199400 Pozdrawiam, RyChu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Sierpnia 2014 #187670 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi