Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186272 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam, mam takowy problem, że takie znaczki jak ma np. Marlenka przy nicku, takie serduszko lub gwiazdka przy nazwie kosy w cs:go są zamienione kwadracikiem. Poniżej dam ss`a, a od Was chciałbym wiedzieć czego to wina i czy da się to naprawić. http://scr.hu/20b8/7ome1 /jak zły dział, proszę przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 31 Lipca 2014 #186165 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 W całym systemie tak masz czy tylko w niektórych programach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #186124 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Całym, chyba wina sterownika ale nie wiem jakiego :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 31 Lipca 2014 #186132 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Nie wiem konkretnie pod jaką nazwa szukać.. ale powinieneś zobaczyć w Panelu Sterowania czy w Czcionkach lub Opcjach Regionalnych masz wybraną czcionkę która zawiera dopisek Unicode lub UTF. Jeśli masz np. Arial, lub Times New Roman to powinna być też opcja Arial Unicode lub Times New Roman Unicode. W winXP jest chyba "MS Unicode coś tam.." ale nie pamiętam dokładnie. No i reset komputera jak sprawdzasz takie ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #187924 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Coś kombinowałem, ale nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi