Gość Guest Napisano 9 Lutego 2016 #396092 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Prorok Godzina, data zdarzenia: 2016-02-09 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:75548594 Uzasadnienie: Dostałem bana z powodem Vac Ban. Trochę nie rozumiem jak się ma Vac na cs go z serwerami 1.6. W regulaminie nie ma wzmianki że gracze z Vac'kiem cs go nie mają prawa grać na serwerze. Proszę o wyjaśnienie sprawy Grałem z tym banem od dawna i nagle coś się zmieniło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Lutego 2016 #396104 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Po prostu tutaj tego nie tolerujemy. Grałem z tym banem od dawna i nagle coś się zmieniło ? Nic się nie zmieniło. Odkąd tutaj jestem taka zasada panuje, każdy z banem VAC na jakąkolwiek grę dostaje bana na swój SID. Po prostu Ciebie nikt nie sprawdził i umykałeś od "stryczka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Lutego 2016 #396105 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi