Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186172 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nick:hmw0 !3u$zeK Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Duże, miałem własny serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:4 lata. Steam / NonSteam:STEAM/NON STEAM. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=hmw0+%213u%24zeK&Search=Search Dlaczego TY .!:Znam się w porządkowaniu serwerów.Chciałbym,aby na serwerze zapanowała kultura, ponieważ bardzo często ludzi ponosi i robi się problem, również chciałbym zwalczyć tą małą grupę cziterów, która bardzo często pojawia się na serwerze. Mam wysokie doświadczenie w byciu adminem, jeszcze nie dawno prowadziłem własny serwer. Potrafię odróżnić gracza czystego, a odpalonego. Lubię bardzo pomagać nowym graczom jak i tym mniej doświadczonym, serwerownia jest bardzo dobra, ale chciałbym jeszcze bardziej zareklamować COD'a. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4/8h. Kontakt:gg:37749207, skype:kuba.murawiecki - Wchodzenia raz dziennie na forum + - Posiadanie mikrofonu + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy+/- - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze +/- - Minimum 30h przegrane na serwerze + - Obowiązkowo aktywne konto steam + - Minimum 16 lat + Pozdrawiam hmw0 !3u$zeK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186177 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Podanie do Odrzucenia bo 14 dni od ostatniego nie minęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186203 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nie mineło jeszcze 14 dni, ale gracz dobił godzinki. Ja jestem na tak, ponieważ spełniasz wymagania. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Lipca 2014 #186213 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nie masz 50h, ani nie minęło 14dni. Zamykam do czasu tych wymogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi