secutores Napisano 9 Lutego 2016 #396083 Napisano 9 Lutego 2016 1. Imię: Kuba 2. Kontakt: Steam , ts , pw 3. Lokalizacja: Ożarowice 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): ok 4-5 h 5. Posty (min.200 sensownych): Nie ale spróbuje nadgonić posty , kiedyś miałem na 2 koncie 3k postów ale zostało usunięte z braku aktywności 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc wyższej administracji , dbać o kulturę, jak i czynnie działać na rozwój sieci. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie , możę nawet być cale forum 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myśle że posiadam umiejętnosc pracowanie w grupie . 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Mam w miarę szeroką cierpliwość , a systematyczność posiadam . 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 1 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Kuba , Mam 19 lat , mieszkam w Ożarowicach [koło katowic] . Pracuje w firmie Drog-Mol przy produkcji znaków drogowych . Interesuję się Piłką reczną i piłką nożna . Kibicuję Fc Barcelonie . Posiadam poczucię humoru . Zawsze chciałem być kulturystyką i powoli ten cel się spelnią . 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Znaczy kiedyś bawiłem sie w skrypcie IPB ale to były stare czasy takżę na ten czas muszę sobie przypomnieć napewno ktoś mi w tym pomożę Pozdrawiam Kuben
xXx_Botor_xXX Napisano 9 Lutego 2016 #396085 Napisano 9 Lutego 2016 Jestem na NIE. Nie spełniasz wymagań i jakoś nie przekonało mnie twoje podanie. Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń.
neutron Napisano 9 Lutego 2016 #396090 Napisano 9 Lutego 2016 Nie spełniasz wymagań, i do tego dobry z ciebie kawalarz :facepalm: Jestem na nie. EDIT. "Zawsze chciałem być kulturystyką i powoli ten cel się spelnią ." Coś ci się chyba płeć pomyliła.
Cthulhu2 Napisano 9 Lutego 2016 #396091 Napisano 9 Lutego 2016 Jestem na tak, dzięki tobie nabiłem sobie posta :szlachtasiebawi:
Gość Napisano 9 Lutego 2016 #396093 Napisano 9 Lutego 2016 Zawsze chciałem być kulturystyką i powoli ten cel się spelnią . Czyżby rosły Ci już cycki? No to powiem Ci, że za cycki ranga Twoja, trenuj synu!
Administrator aquax Napisano 9 Lutego 2016 #396109 Administrator Napisano 9 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
9 Lut
9
Najaktywniejsi w tym temacie
secutores 2 posts
neutron 1 post