Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Imię: Kuba

2. Kontakt: Steam , ts , pw

3. Lokalizacja: Ożarowice

4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): ok 4-5 h

5. Posty (min.200 sensownych): Nie ale spróbuje nadgonić posty ;) , kiedyś miałem na 2 koncie 3k postów ale zostało usunięte z braku aktywności

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie)Chciałbym pomóc wyższej administracji , dbać o kulturę, jak i czynnie działać na rozwój sieci.

7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie , możę nawet być cale forum

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myśle że posiadam umiejętnosc pracowanie w grupie . :)

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Mam w miarę szeroką cierpliwość , a systematyczność posiadam .

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 1

11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Kuba , Mam 19 lat , mieszkam w Ożarowicach [koło katowic] . Pracuje w firmie Drog-Mol przy produkcji  znaków drogowych . Interesuję się Piłką reczną i piłką nożna . Kibicuję Fc Barcelonie . Posiadam poczucię humoru . Zawsze chciałem być kulturystyką i powoli ten cel się spelnią .

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Znaczy kiedyś bawiłem sie w skrypcie IPB ale to były stare czasy takżę na ten czas muszę sobie przypomnieć napewno ktoś mi w tym pomożę ;)

Pozdrawiam Kuben :)

Napisano

Jestem na NIE.

Nie spełniasz wymagań i jakoś nie przekonało mnie twoje podanie.

Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń.

Napisano

Nie spełniasz wymagań, i do tego dobry z ciebie kawalarz  :facepalm:

Jestem na nie.

EDIT.

"Zawsze chciałem być kulturystyką i powoli ten cel się spelnią ."

Coś ci się chyba płeć pomyliła. :) 

Napisano

Zawsze chciałem być kulturystyką

i powoli ten cel się spelnią .

Czyżby rosły Ci już cycki? :D

No to powiem Ci, że za cycki ranga Twoja, trenuj synu!

• Administrator
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...