secutores Napisano 9 Lutego 2016 #396083 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 1.聽Imi臋: Kuba 聽 2.聽Kontakt: Steam , ts , pw 聽 3.聽Lokalizacja: O偶arowice 聽 4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): ok 4-5 h 聽 5.聽Posty聽(min.200 sensownych): Nie ale spr贸buje nadgoni膰 posty , kiedy艣 mia艂em na 2 koncie 3k post贸w ale zosta艂o usuni臋te z braku aktywno艣ci 聽 6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie):聽Chcia艂bym pom贸c wy偶szej administracji , dba膰 o kultur臋, jak i czynnie dzia艂a膰 na rozw贸j sieci. 聽 7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Oboj臋tnie , mo偶臋 nawet by膰 cale forum 聽 8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣le 偶e posiadam umiej臋tnosc pracowanie w grupie . 聽 9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Mam w miar臋 szerok膮 cierpliwo艣膰 , a systematyczno艣膰 posiadam . 聽 10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 1 聽 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imi臋 Kuba , Mam 19 lat , mieszkam w O偶arowicach [ko艂o katowic] . Pracuje w firmie Drog-Mol przy produkcji 聽znak贸w drogowych . Interesuj臋 si臋 Pi艂k膮 reczn膮 i pi艂k膮 no偶na . Kibicuj臋 Fc Barcelonie . Posiadam poczuci臋 humoru . Zawsze chcia艂em by膰 kulturystyk膮 i powoli ten cel si臋 spelni膮 . 聽 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Znaczy kiedy艣 bawi艂em sie w skrypcie IPB ale to by艂y stare czasy tak偶臋 na ten czas musz臋 sobie przypomnie膰 napewno kto艣 mi w tym pomo偶臋 聽 聽 聽 Pozdrawiam Kuben 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 9 Lutego 2016 #396085 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 Jestem na NIE. 聽 Nie spe艂niasz wymaga艅 i jako艣 nie przekona艂o mnie twoje podanie. 聽 聽 Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 9 Lutego 2016 #396087 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 to jaki艣 偶art? :mhm: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽neutron Napisano 9 Lutego 2016 #396090 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 Nie spe艂niasz wymaga艅, i do tego dobry z ciebie kawalarz聽 :facepalm: 聽 Jestem na nie. 聽 聽 聽 EDIT. 聽 聽 聽 "Zawsze chcia艂em by膰 kulturystyk膮 i powoli ten cel si臋 spelni膮 ." 聽 Co艣 ci si臋 chyba p艂e膰 pomyli艂a. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Lutego 2016 #396091 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 Jestem na tak, dzi臋ki tobie nabi艂em sobie posta聽 :szlachtasiebawi: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 9 Lutego 2016 #396093 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 聽 聽 Zawsze chcia艂em by膰 kulturystyk膮 i powoli ten cel si臋 spelni膮 . 聽 聽 聽 Czy偶by ros艂y Ci ju偶 cycki? 聽 聽 No to powiem Ci, 偶e za cycki ranga Twoja, trenuj synu! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
secutores Napisano 9 Lutego 2016 Autor #396096 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 Kulturysta * Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 9 Lutego 2016 #396103 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 na nie! nie spelniasz wymagan Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Lutego 2016 #396109 Administrator Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi