Skocz do zawartości

Niby pomoc w grze ;) ..

Kabanos+

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 2016-02-09 22:10 moze lekko po 

Nick admina/gracza, który zawinił: beeng

Dowody: Admin posądził mnie i kolege z przeciwnej drużyny o wspołprace :D .. i dał mi za to bana na 30min xD ?

Świadkowie: Yogi

Uzasadnienie: Moje uzasadnienie jest takie że nie pomagałem koledze w robieniu questa tylko normalnie z nim rozmawiałem co robi więc nwm a tak na marginesie tyle razy się pomagało w robieniu questów i bana nie dostałem więc nwm jak on uznał zwykła rozmowe za pomoc to gratuluje takich adminów :) oby takich jak najmniej pondro !. Także oczekuję że zostaną wyciągnięte z tego konsekwencje dla tego admina :)

Własnie ja sobię z nim tylko rozmawiałem ile zostało mu do zabicia i wszystko w temacie atmosfera była miła tylko się śmiać a to że akurat miałem lagi to nie moja wina że mnie zabijał :D także nwm za co tego bana dostałem :)

http://www95.zippyshare.com/v/6K4sHIb7/file.html

od 15:40 widzimy jak yogi nie bije kabanosa tylko najpierw zabił MrWeta, potem bił się z Przemem, kabanos mógł zabić yogiego w plecy bo ten strzelał do przema na schodach jednak tego nie zrobił. Około minuty 16 widzimy jak kabanos zbyt późno próbuje zasłonić pociski przema przed yogim.

Gracze przez całe demo rozmawiają o tym ile yogi ma jeszcze zabić do zrobienia questa i gdzie sie spotkać.

20:28 widzimy jak Kabanos wystawia się yogiemu by ten zdobył ostatnie zabójstwo by zakończyć misję.

Lagi to raczej słaby argument zważywszy na to że biegałeś i rozmawiałeś płynnie.

Nie pisz posta pod postem bo to grozi ostrzeżeniem, lagi to lagi, jeżeli miałeś lagi na fps to byś klatkował, a tego nie robisz. To nie zmienia faktu że współpracowałeś z nim. Nie wiem co było na poprzedniej mapie bo mnie wtedy nie było. 

Właśnie sprawdziłem Cie na bansie, masz aktywnego bana za podszywke, możesz to wytłumaczyć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...