Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185788 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Proponuję wgrać na serwer darmowy spadochron dla wszystkich. Jest to w pewnym stopniu potrzeba rzecz, której brakuje na naszym FFA. Serwera nie obciąży, a może zwiększyć komfort gry. Mam nadzieję, że administrator rozważy tą prośbę pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185790 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Spadochron był u nas na serwerze,ale został usunięty,dużo osób nalegało i nalega nadal aby przywrócić spadochron,ja również jestem ZA ale decyzja i tak należy do H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185822 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja jestem w ogóle za przywróceniem dawnych ustawień serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Lipca 2014 #185830 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja zawsze uważałem spadochron za totalny bezsens bo gra powinna mieć "jakiś" limit, dla mnie spadochron mógł się równać razem z usunięciem obrażeń od spadania. Osobięcie większy ubaw miałem jak ginąłem przez upadki lub jak ktoś tak ginął, niż z samego zabicia kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185857 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Spadochron by się przydał, bo jednak zawsze to jakieś urozmaicenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189022 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 i Asysty mogłyby wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Sierpnia 2014 #189028 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 podobny temat tutaj : http://multi-head.pl/topic/36726-totalne-spierdolina/ wiec ten zamkne prosze o przejscie do w/w tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Sierpnia 2014 #189029 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi