Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185769 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Tak jak zostało napisane, w tym temacie możecie wrzucać swoje propozycje odnośnie zmian na serwerze, oczywiście robimy to z głową. Wrzucajcie tutaj swoje pomysły ( oczywiście jakiś racjonalny opis do tego. Nie chcę widzieć postów typu "unlimited ammo " za taki spam użytkownik od razu będzie nagradzany warnem ). Tak jak napisałem rozpatrzę wszystko, przekaże dalej, podejmiemy jakieś decyzje, następnie info trafi z powrotem do tego tematu. Jeżeli coś wybierzemy zostanie to przetestowane na serwerze przez pewien nie długi okres czasu, po tym okresie zostanie utworzona na forum ankieta. zachęcam wszystkich. 1. Osłona - Postaram się dogadać aby weekend można było zdjąć i przetestować serwer bez aktywnej osłony. Brak osłony w dniach 02.08.14-03.08.14 2. Nazwa serwera - Zostało zmienione 3. VIP - Tylko mając VIP'a widzisz jaki dmg zadajesz, jest napis że wchodzi VIP o danym nicku, hp za kille i za hsy są, he + smoke + fb, wydaje mi się że nie potrzebne ( ale oczywiście pomyśle), z tego co pamiętam to możliwość double jumpa już kiedyś była na serwerze ( pogadam). Zostaje bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185774 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Mogli byście zrobić ankietę czy usunąć tą barierę ochronną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Lipca 2014 #185799 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 ile razy trzeba walkowac temat ze to nie zostanie usuniete ?? juz widze jak to bedzie wygladalo 5 ct na b 10 na respie razem z tt i nie moze wyjsc albo odwrotnie normalnie czysta frajda z gry az chce sie siedziec godzinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 29 Lipca 2014 #185914 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Zmień nazwę serwera [ Only DD2 / INF ] [ DM ] Bardzo dużo graczy na serwerze pisze dlaczego jest only dd2 a jest mapa inferno i tp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #186503 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 1. Widok zadawanego DMG 2. Zmiana VIPA na serwerze. VIP: - napis że wchodzi vip "nick" - posiada HE lub wszystkie granaty - 10 hp za kill i 15 za HS - ewentualnie można mu dodać jeszcze jeden skok w powietrzu. P.S: VIPA moge zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 30 Lipca 2014 #186685 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Na dm jestem przeciwko granatom, podwójny skok? Dobre na bf2, jak się kampi a nie biega. Z natury wiem że podwójny skok=zarobek na vipach zwiększony=zwiększona kampa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187526 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Osłona zostanie zdjęta na okres najbliższego weekendu, 02.08.14-03.08.14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 21 Sierpnia 2014 #198164 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Przydaloby sie zmienic tez na stronie w przegladarce nazwe z dd2 dm na dd2 inf dm bo ludzie wchodza i sie pytaja ktory serwer na forum hest basz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2014 #198513 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 1. Zmiana nazwy na DD2/INF + TeamDM (DM to każdy na każdego ;P) 2. Losowe respawny na mapach nawet te orginalnie dodane do CSDM 2.1.2/2.1.3 - wydaje mi się, że ciekawiej grałoby się odradzając się po całej mapie bez względu na drużynę... Z tego co zauważyłem to teraz tak trochę drętwo bo gra zamyka się w pewnych obszarach i nie ma takiej dynamiki jak na DM powinan być. DD2: CT: Schody galeri TT: Ciemnia CT: Górny Trup TT: Wejście do Trupa CT: Brama ze środka TT: Zaś ciemnia CT: A TT: Długa INF: Tutaj to już w ogóle dziwna gra i ciągłe odradzanie na respach to katorga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi