Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185564 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: Russkan Godzina, data zdarzenia: ok 11-12 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: http://www.disconnect.pl/demos.php?id=2832 (demko od godziny 13:15) prosze wyższychrangą o ocenieniehltv. Po 2: JAKBYM MIAŁ NO RECOIL TO BY MNIE ZBANOWAŁO NA DD2/INF BO NA TYM SERWIE GRAŁEM ZARAZ PRZEZ WEJŚCIEM NA DD2+DM. Co najlepsze, dałoby mi bana od razu, a nie po 4 rundach Zaczynam grać od 6:50 8:13 dostałem bana (jakbym miał no recoil zbanowałoby mnie od razu) Zapraszam do ocenienia Akcja która jest zaprzeczeniem: 7:49 (oglądać w 1/2) - Ide z awp na banan strzelam i prosze zobaczyć gdzie leci pocisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Lipca 2014 #185576 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Plugin z zabezpieczeniami szwankuje. Zaraz się tym zajmę. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Lipca 2014 #185577 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi