Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie AnDrZeJ ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: AnDrZeJ

Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem wiele razy adminem na roznych serwerowniach. Moim zdaniem doswiadczenie bardzo dobre.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7.5

Staż w CS-sie:okolo 6 lat

Steam / NonSteam:Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/andrzej/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!:Jestem doswiadczonym adminem , ogarnięty , na serwer wchodzi duzo cheaterow. Chcialbym wprowadzic na serwer porządek i kulture.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 + godzin :D

Ja powiem tak osobiście nie jestem przekonany co do Twojej osoby poprzez Twoje "wybryki" na forum. Na serwerze nie sprawiasz kłopotów, zachowujesz się kulturalnie itd, mimo iż masz tam te 2 bany.

Widzę jednak, że inni dają Ci "TAK". Tak więc sumując jestem w stanie zgodzić się, abyś otrzymał admina, ale póki co na okres próbny 2-ch tygodni.

Jeżeli w tym czasie będą jakieś skargi, nie będziesz przestrzegał regulaminu admina i serwera, lub nie będziesz sprawował się dobrze stracisz admina.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...