Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #184997 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Siema chciałbym zgłosić błąd na serwerze i nie jestem pewny czy to odpowiedni dział ale mniejsza z tym. Jak zły to przeniescie... Otóż jak dzisiaj wszedłem na serwer i gralismy mape de_nuke to mapa się powinna zmienić po 20 min bodajże i jest jakiś błąd ze sie nie zmienia ponieważ nie ma limitu ustawionego. Zeby mape zmienic to musi admin dac vote i dopiero ; //. Poniżej macie ss'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 27 Lipca 2014 #185000 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 dokaldnie w4lker caly czas siedzial i zmienial mape teraz Ja bede siedzial i zmienial mapke prosimy o szybka reakcje i zresetowania serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185005 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Administracja dzisiaj baluje na zlocie, trzeba zrestartować serwer a jak narazie nie ma kto tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Lipca 2014 #185292 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi