Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Propozycje nie do odrzucenia! :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam, chciałbym wam przedstawić moje dwie propozycje:

1) Moglibyście zmienić troszkę NINJE! Dać jej coś w stylu 1/2/3 z kosy i 1/4/5 z deagle, ponieważta NInja jest przesadzaona i za dobra.. Nie dość,że jej prawie nie widać to jeszcze ma 1/1 z kosy.

2) Chciałbym, także, abyście na serwer dodali plugin przechodzenia przez graczy, jest on bardzo przydatny i myśle, że nikt nie miałbym wtedy problemów.. Na niektórych mapach są ciasne przejścia i po prostu ktoś blokuje, wpadnie HE, albo NINJA i wszystkich pozamiata..

proszę o przemyślenie tego i mam nadzieje 

POZYTYWNE

rozpatrzenie propozycji, pozdrawiam hmw0 !3u$zeK!

Gość Guest

Co do 1 propozycji to się zgodzę, bo te ninje to istna porażka. Jak ninja zabije kogoś 1 lub 2 spoko ale jak ninje zabijają Cie po 7 razy to gracze wychodzą i nikomu się nie chce grać... 

Co do 2 to nie wiem bo już było bardzo dużo tematów na ten temat i jakoś nigdy go nie wprowadzono nie wiem czemu, być może można to jakoś bugować i dlatego tego nie ma.

Ps. Kolor zielony jest dla modów, a red na H@ i Opiekunów :) 

Gość Guest

warn za kolorki. jesli zaplacisz h@ za to co oni dostana w 1 msc za ninje to mozna ja oslabic lekko bo to wiaze sie z kosztami ze nikt nie bd gral

Gość Guest

Ninja to klasa premium.Zważywszy na to iż posiada 1/1 z kosy na ppm to i tak jest ją bardzo łatwo zabić więc sądzę iż nie ma potrzeby zmieniać ją w żaden sposób.

Co do 2 pomysłu myślę iż że przez 10 sek. od początku rudny było by ok.Tylko znajdź plugin aby można było to wgrać jak najszybciej.Bez pluginu myślę że twój plan zejdzie na panewce.

Gość Guest

Okej, już dawno mam przygotowany. Cebi, to co, że klasa premium, ale jest za bardzo przesadzona, nawet nie wiesz jaki terror to niesie, gracze po prostu serwer rozwalają.. Chyba, że mogliby zwiększyć cenę tej premki.. :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...