Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 #184283 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Na zabójcy jest ciekawy błąd - jego 1/3 z HE może wejść na nim samym tzn mając full hp mogę się sam zabić he tak właściwie bez powodu - prawdopodobnie zabił mnie mój własny fart... Denerwuje np. na assaulcie jak wyrzucasz he za drzwi i ciebie samego zabija tak bez większego powodu.. proszę o naprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 #184292 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Koleś ty tak na serio czy tylko udajesz? :sciana: :facepalm: :fool: Jeśli w życiu realnym rzucisz pod siebie granat i sie zabijesz to też to nazwiesz "fartem" ? Poprawiłeś mi humor i to ładnie.. głupszego pytania/propozycji nie widziałem To co tutaj napisałeś jest na każdym serverze że można się zabić swoim granatem.. i raczej zostanie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Lipca 2014 #184300 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 troszke slaby zarcik dlatego temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Lipca 2014 #184301 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi