Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 #184236 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Co myślicie żeby dodać plugin który umożliwia dokończenie rundy mimo zakończenia czasu mapy ? Często mapa zmienia się w środku rundy. http://amxx.pl/topic/552-allow-round-finish/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 #184242 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Moim zdaniem jest to zbędny plugin. Jest pewne, że gdyby gracze mieli problem z obecną sytuacją, tzn. kończeniem mapy na początku tudzież w środku rundy to pewnie by to zgłaszali cały czas. Z tego co wiem nie robią tego, więc moja opinia to niepotrzebne zaśmiecanie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 25 Lipca 2014 #184245 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Jestem za ,jest tak choćby na serwerze Zombi i się sprawdza .Dłuższa mapa ,lesze staty ,więcej killi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Lipca 2014 #184263 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Tyle, że na ODD2 ten plugin gryzł się z innymi. Mapka się nie zmieniała. Niestety nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Lipca 2014 #184264 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi