Siwy` Napisano 9 Lutego 2016 #395817 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam, mam taką dosyć fajna propozycje. Grałem kiedyś na pewnej serverowni, i spodobała mi się tam fajna opcja. A wiec, co powiecie o pluginie "Respawn"? Czyli, gdy masz 16000$ i właśnie zostałeś zabity, wpisujesz komendę " /respawn " . Myślę że jest to fajny pomysł żeby dodać takie coś na naszym COD MODZIE . Co wy na to? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 9 Lutego 2016 #395820 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 moim zdaniem nie przejdzie... bo mozna by sie respić po 2 razy na runde (jak kasa z skrzynek wleci) poza tym jest juz perk umożliwiający zrespienie (morfina) oraz rundy byly by dużo dłuższe co zwolniło by rozgrywke. pomysl fajny ale nie na COD 200 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Lutego 2016 #395824 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 O ile pamiętam kiedyś był taki pomysł poruszany, nie dał rady przejść z wielu czynników. Moim zdaniem na cod modzie, jest wszystko tak jak powinno być, nie ma co obciążać servera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Lutego 2016 #395825 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Zgadzam się i z Masterem i z Lovo. 1. Perk morfina nie miałby sensu. 2. Zaczęłaby się bezmyślna gra, bo każdy by leciał na pałę, bo wiedziałby, że i tak zaraz może się zrespić ponownie. 3. Dodatkowe obciążenie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 9 Lutego 2016 #395834 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 hmm nie przekonuje mnie ten pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Lutego 2016 #395861 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Zdecydowanie odradzam - na większych lvlach może się to zrobić uciążliwe ze względu na to, że łatwiej $ zdobyć, to jakby przypadkiem ktoś padł na początku to potem się odradza i znowu sobie kulturalnie zabija kilka osób. O wiele ciężej na pewno grałoby się nowym graczom i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Lutego 2016 #395906 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi