Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183470 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 w tym perku chodzi o to że mam tylko kose (przydał by się jakiś fajny model) jesteśmy niewidzialni, cały czas latamy i mamy zielony ekran. (teraz najlepsze) możemy 1 raz na runde skoczyć na kogoś i od razu go zabić. Jak dla mnie perk fajny żeby się pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183485 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Jestem na nie, perk niepotrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183569 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Jestem na nie perk przesadzony, jak chcesz tak grac to kup sobie ninje (premium). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 26 Lipca 2014 #184817 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Perk zbędny i nie potrzebny ,zielony ekran może powodować spadek fps'ów z czym wiążą się lagi , jest on również trudny do wykonania,jeśli chcesz się tak pobawić to kup sobie klasę ninje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 26 Lipca 2014 #184818 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi