Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183469 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: dezo Godzina, data zdarzenia: ~17:40 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: deZo. / 83.29.215.171 Uzasadnienie: Witam. Dzisiaj dostałem bana od admina Grubaseek. Powodem bana była "podszywka". Przynajmniej to mi wyskakuje, kiedy próbuję wejść na serwer. Mowa o serwerze COD MOD + DM. Jedyną dziwną rzeczą jest to, że mam bana na nicku (1)dezo, a powód podszywki mógł być taki, że wcześniej coś mi się zacięło z CSem, więc postanowiłem jeszcze raz wbić na serwa, po czym wciskając tabulator, żeby sprawdzić rankingi zobaczyłem, że mój oryginalny nick (czyli ja z przed chwili) się tam znajduję, a ja mam nick (1)dezo (tak, wiem, niezły mindfuck, ale i tak wiem, że zrozumiecie o co mi chodzi ). Chciałbym to jak najszybciej wyjaśnić, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Lipca 2014 #183472 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Wracaj do gry. Jeśli będzie admin na serwerze, poinformuj go o tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Lipca 2014 #183473 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi