Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie `cruzeN.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : `cruzeN.

Doświadczenie w byciu (adminem) : Byłem niejednokrotnie adminem. Aktualnie jestem adminem coda 400.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-sie: 5 lat z przerwami.

Steam/NonSteam : Steam

Czas jaki dziennie poświęcasz na Cs'a :1.5- 3h

Kontakt: Steam, forum.

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=%60cruzen.&Search=Search

Dlaczego Ty .! :Znam się w porządkowaniu serwerów. Jestem adminem coda 400 i chciałbym wspomóc jeszcze coda 200.  Przede wszystkim chciałbym wprowadzić wysoką kulturę panującą na serwerze, ponieważ bardzo często ludzie nie panują nad słownictwem jakże również zwalczać cziterków i reklamy innych serwerowni.

Mam wysokie doświadczenie z mojego punktu widzenia ,potrafię odróżnić gracza odpalonego od czystego . Gram o różnych porach dnia i nocy a jak wiadomo po nocach rzadko są dostępni admini na serwerze a ludzie wtedy dostają wariacji i odpalają co nieco. Jestem aktywny na forum oraz serwerach tej sieci serwerów ,więc myślę,że kolejna para rączek niezbędna,jest do pracy . 

Pozdrawiam :)

Tak zdaje sobie sprawę.

A teraz czekam na wypowiedzi graczy. :)

Gość Guest

Jestem neutral.

TAK:

*Wymagania.

*STEAM.

*Ogarnięty.

NIE:

Jesteś adminem na COD 400lvl i nie wiem czy Sobie poradzisz z oby dwoma serwerami.

Gość Guest

Jestem na TAK myślę że się nadasz , wiek, Steam,ogarnięty :).

Edit: jestem na nie źle stawiałeś miny mimo moich upomnień dalej to robiłeś sorki ale jako admin powinieneś przestrzegać regulaminu sory ale takie jest moje zdanie. ;(

Gość Guest

Na tak:D

+Ogarnięty

+Steam

+Wiek

-Jest już adminem na codzie i nie wiem czy da radę na obu serwerach

Gość Guest

A ja na nie ! I to sie nie zgadza ze mily, kultularny wyzywal dzis rano przez micro wszystkich graczy ktorzy go zabijali przeklinal wyzywal i inne ... Nie zasluguje na ADMA !!!

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...